top of page

Blog o Nlp Coachingu i ličnom razvoju, neurolingivističkom programiranju, veštinama uspeha!

Dobrodošli na moj Blog!

#coaching #nlp #komunikacija #licnirazvoj #muskozenskiodnosi #veštineuspeha


Pozdrav, ja sam Vladimir Ilić


Nlp Trener, Dating Trener i Mentalni coach sa preko 17 godina iskustva u ličnom razvoju. Specijalizovan sam se za rad sa komunikacijom, coachingom i muško-ženskim odnosima, a u poslednjih 7 godina bavim se trenerskim poslom sa preko 1000 zadovoljnih klijenata. Kroz moje obuke i rad prošli su ljudi iz različitih profila i radujem se šansi da pomognem ljudima da se razviju i postignu svoje ciljeve u različitim oblastima života. Sertifikovan sam Internacionalni NLP i Coaching trener, priznat u Internacionalnoj Asocijaciji za Coaching i Neurolingvističko programiranje, Nlp IN i ICI coaching Institutima.

Dobro došli na naš blog o coaching-u i ličnom razvoju!

Ako ste ovde, verovatno ste spremni da se posvetite svom ličnom rastu i razvoju i tražite savete i podršku na svom putu. Naš blog je pravo mesto za vas.

Na ovom blogu ćemo deliti stručne savete i tehnike koje će vam pomoći da iskoristite svoj pun potencijal i postignete svoje ciljeve. Možete pronaći članke o različitim temama vezanim za lični razvoj i lično usavršavanje, kao što su samopouzdanje, emocionalna inteligencija, rad na ciljevima, coaching, komunikacione veštine, medjuljudski i muško ženskim odnosi, motivacija i mnogo toga drugog.
Hvala vam što posećujete naš Blog!


Zahvaljujemo vam što ste posetili naš blog o nlp coaching-u i ličnom razvoju. Nadamo se da ste pronašli korisne informacije i da ćete se vratiti da pročitate nove objave. Ako imate bilo kakva pitanja ili bi želeli da se raspravljamo o određenoj temi, slobodno nam se obratite putem komentara ili putem naših društvenih mreža. Hvala vam što ste bili sa nama!

Ukoliko vam se svideo ovaj članak, molimo vas da ga podelite sa prijateljima i kolegama koji se takođe bave nlp coaching-om i ličnim razvojem. Ako želite da budete u toku sa novim objavama na našem blogu, ne zaboravite da se pretplatite na našu mailing listu ili nas pratite na društvenim mrežama.

Da li ste se ikada susreli sa uverenjima koja vas sputavaju u životu? Kako ste ih uspeli da promenite? Ostavite nam komentar i podelite svoja iskustva sa nama. Ukoliko vam je potrebna edukacija ili promena na pravom ste mestu.

S poštovanjem, Vladimir Ilić

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page